SQ3’s Full Business Package

Ontdek ons gloednieuwe Full Business Package op SQ3! Met dit uitgebreide pakket nemen wij al uw zorgen uit handen. Van domeinnamen tot webhosting en zelfs VoIP-telefonie, wij regelen het allemaal, zodat u alles onder één dak heeft.

Ons Full Business Package

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Door te kiezen voor ons Full Business Package, hoeft u niet langer verschillende leveranciers te benaderen. Alles wat u nodig heeft voor uw online aanwezigheid en communicatie, vindt u bij SQ3.

Maar daar stopt het niet. We bieden ook een geavanceerd facturatie systeem via NextFact. Dit innovatieve systeem automatiseert het verzenden van betaalverzoeken en facturen, waardoor uw bedrijfsprocessen efficiënter en moeitelozer verlopen. Bespaar tijd en kosten met onze geïntegreerde oplossingen.

Geen verstopte kosten

Geen verstopte kosten betekent dat u bij ons altijd weet waar u aan toe bent. Van domeinnamen tot facturatie, wij bieden volledige transparantie zonder onverwachte uitgaven.

Alles op 1 plek

Van domeinnamen tot webhosting en VoIP-telefonie, wij bieden een complete oplossing voor een efficiënte en geïntegreerde bedrijfsvoering.

Premium support

Ontdek onze ‘Premium Support’, waar klantenservice meer is dan alleen hulp – het is een ervaring. Bij SQ3 is uitstekende ondersteuning de norm, zonder extra kosten, omdat uw succes onze prioriteit is.

Veel gestelde vragen

Wat houdt het Full Business Package van SQ3 precies in?
Het Full Business Package van SQ3 is een uitgebreid pakket dat alle essentiële diensten omvat die een bedrijf nodig heeft voor hun online aanwezigheid en communicatie. Dit omvat onder andere domeinregistratie, webhosting en VoIP-telefonie, allemaal beheerd door SQ3 voor maximale gemak en efficiëntie.
Waarom zou ik kiezen voor het Full Business Package in plaats van afzonderlijke diensten van verschillende providers?
Door te kiezen voor het Full Business Package van SQ3, krijgt u niet alleen alle benodigde diensten onder één dak, maar profiteert u ook van naadloze integratie en ondersteuning. Dit betekent minder gedoe met het coördineren van verschillende leveranciers en een betere samenwerking tussen uw online diensten.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van VoIP-telefonie van SQ3?
Het gebruik van VoIP-telefonie met de 3CX-centrale van SQ3 is ongelooflijk eenvoudig dankzij de intuïtieve mobiele en desktop-apps. Met deze apps kunt u moeiteloos bellen en gebeld worden vanaf uw telefoon, computer, tablet of zelfs uw smartwatch, waardoor u altijd en overal verbonden blijft. Bovendien biedt SQ3 voordelige tarieven voor gesprekken, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw telefoniekosten. Met slechts een paar klikken heeft u toegang tot het krachtige netwerk van SQ3.
Is het Full Business Package van SQ3 schaalbaar voor mijn bedrijf?
Ja, het Full Business Package van SQ3 is volledig schaalbaar en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, ongeacht de grootte. Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigd bedrijf met groeiplannen, SQ3 kan u voorzien van de juiste oplossingen en ondersteuning om uw doelen te bereiken.

Ben jij ready voor SQ3?

Where the impossible becomes possible.

Info
KvK: 86142933
BTW: NL004196239B96
Bank: NL79 KNAB 0417 8776 84
Contact

Bereikbaarheid:
Maandag-Vrijdag: 9.00 – 17.00
Zaterdag-Zondag: 12.00-17.00